Welke 5 artikelen kunnen niet ontbreken in je kledingkast?

Geplaatst door

Het samenstellen van een kledingkast is alles behalve eenvoudig. Zo vraagt elke situatie om een net wat andere outfit en hebben de meesten geen onbeperkt budget. Toch hoef je niet veel geld te hebben om voor elke situatie een geschikte outfit te hebben. Wel is het belangrijk dat je de juiste richting op wordt gestuurd. 

 

Een polo komt altijd goed te pas

Een kledingstuk dat niet mag ontbreken is een polo. Een polo kan je namelijk in erg veel situaties dragen. Bovendien heb je polo t shirts in erg veel modellen. Hierdoor is er altijd wel eentje te vinden die perfect aansluit bij jou. Een situatie waarin een polo erg goed te pas komt is op school of op werk. Zorg er daarom voor dat je in ieder geval twee of drie polo’s in de kast hebt hangen.

 

Pantoffels en een pyjama

In de avond is het erg prettig om andere kleding aan te trekken. Je wilt niet de outfit die je de hele dag al draagt ook nog op de bank aan hebben. Meestal zit het niet lekker en heb je liever iets anders aan. Je kunt er in dat geval voor kiezen om pantoffels heren en een pyjama aan te schaffen. Heerlijk voor in de avonduurtjes en de pantoffels kun je vaak ook erg goed gebruiken voor klusjes in de tuin.

 

Een aantal t-shirts

In de zomer is het niet altijd prettig om een polo te dragen. Je krijgt het daarin al snel warm en gaat zweten. Het is daarom een aanrader om ook t-shirts in de kast te hangen. Je kunt er het beste voor kiezen om een shirt met lichte kleuren te kopen. Dit trekt zomers veel minder warmte aan. Hierdoor blijf je koeler en geniet je meer van de dag. 

 

Een vest voor twijfelachtig weer

Het is in Nederland vaak twijfelachtig weer. Je weet niet of een shirt alleen genoeg is tegen de koud. Voor zulk soort weer kun je het beste ervoor kiezen om een aantal vesten in de kast te hebben hangen. Je kunt dan een vest aantrekken en wanneer het blijkt dat het toch vrij warm is, doe je hem open of knoop je hem om je middel. 

 

Slippers

Het is erg handig om slippers in de kast te hebben liggen. Deze kun je bijvoorbeeld aantrekken wanneer je naar het strand gaat. Daarnaast kunnen slippers ook goed te pas komen als je veel tijd in de tuin doorbrengt. Slippers kosten niet veel geld en je kunt ze op diverse plekken kopen. 

 

Geef een reactie