Hoe feliciteer je iemand die in quarantaine zit toch met zijn verjaardag?

Geplaatst door

Is jouw beste vriend jarig, maar moet hij in quarantaine? Of wil je je oma nog feliciteren, maar kun je niet op bezoek komen? De besmettingscijfers stijgen weer en dat betekent dat er ongetwijfeld mensen om je heen in quarantaine moeten. Dat is super vervelend als één van die mensen toevallig net op dat moment jarig is. Je kunt namelijk niet op bezoek komen om de verjaardag te vieren. Gelukkig zijn er wel andere manieren om de jarige job tóch een fijne verjaardag te wensen. In dit blog vind je een paar tips om iemand in quarantaine te feliciteren met zijn verjaardag.

Kaartje sturen

Als iemand jarig of ziek is (of dus allebei), is het leuk om een kaartje naar diegene te sturen. Een verjaardag kaart is simpel, lief en persoonlijk. Tegenwoordig kun je er ook makkelijk online een personaliseren, door bijvoorbeeld de juiste naam te gebruiken.  Om het extra persoonlijk te maken kun je ook een kaart kiezen met een fotocollage. Bij deze kaarten kun je zelf foto’s toevoegen van jou en de jarige job. De verjaardagskaart versturen kan supersnel: de kaart wordt dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Zo krijgt jouw vriend, vriendin, oma, broertje of oom het kaartje op tijd!

Goodiebox

Wanneer je een wat uitgebreider cadeautje zoekt, kun je ook zelf een goodiebox samenstellen. Dat is een box met allerlei kleine cadeautjes. Pak een oude schoenendoos of een gebruikt pakketje en versier het met gekleurd papier, stickers en washi tape. Deze doos kun je vullen met cadeautjes zoals thee, foto’s, kaartjes, tijdschriften en geurkaarsen. Dat zijn superleuke dingen om te ontvangen en diegene kan het niet zelf halen in de winkel. Op die manier heeft de jarige job toch iets leuks te doen op zijn verjaardag. Je kunt ervoor kiezen om de doos in te pakken en op te sturen, of om hem zelf langs te brengen. Zorg er dan wel voor dat je aanbelt en veel afstand neemt, zodat je niet besmet kan worden. Ga niet bij degene naar binnen.

Bloemen

Is de jarige job je oma, opa, tante of (stief)moeder? Dan vindt diegene het misschien leuk als je een mooi bloemetje stuurt. Bloemen zijn mooi en je kunt ze makkelijk laten bezorgen. Dat kun je supersnel en simpel regelen. Zoek eerst een mooi boeket uit of stel zelf een boeket samen. Ook leuk: kies voor een persoonlijk kaartje bij het boeket. Zo kun je hem of haar ook nog feliciteren!

Geef een reactie