Verpakken met Vermeij

Geplaatst door

Spullen inpakken, je doet het vaker dan je denkt. Er zijn weinig dingen zo irritant als slecht verpakte spullen. Stel je voor, je hebt een pakketje besteld en de verpakking is kapot bij aankomst. Dan is de kans groot dat je bestelling ook beschadigd is. Of bedenk je een verjaardagscadeau met een verschrikkelijke verpakking of eentje die de verrassing compleet verpest? Goed in pakken dus, dat kan met Vermeij.

Verpakken en verzenden

Oké, misschien heb je niet voor ieder cadeau een hele speciale verpakking nodig maar daar kom ik zo op. Als je een pakketje wilt verzenden, bijvoorbeeld uit jouw winkel, dan moet je dat doen in stevig materiaal. De verpakking bij een bestelling is niet alleen voor de privacy of het uiterlijk maar ook ter bescherming. De verpakking vangt de eerste klappen op. Je kan dus maar beter genoeg investering in verpakkingsmateriaal. Met stevige dozen kom je al een heel eind. Als je hele breekbare spullen moet verzenden, loont het om een luchtkussenmachine aan te schaffen. De luchtkussenmachine zorgt voor kleine kussentjes die je spullen extra beschermen.

Goed beschermd

Daarnaast kan je ook makkelijker informatie zetten op verpakking van goede kwaliteit, zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit eraf gaat of kwijtgeraakt wordt. Zo kan je zeker zijn dat je bestelling succesvol wordt afgeleverd. Je wilt immers toch dat de ontvanger tevreden is?

Duidelijk beplakt

Maar bij Vermeij hebben ze niet alleen beplakkingsmateriaal. Want die informatie die op een pakketje moet? Dat kun je maar beter niet met stift doen, dat staat niet zo mooi. Gelukkig hebben zij ook etiketten die je erop kunt plakken. En niet alleen dat, ze hebben ook papier voor allerlei doeleinden. Een hele veelzijdige winkel dus. Je kan op hun website precies zien wat ze nog meer te koop hebben.

Een mooi cadeau

Zoals cadeauverpakkingen bijvoorbeeld. Zo zijn er cadeautjes die je prima in een papiertje kan wikkelen om een lach op iemands gezicht te brengen maar er zijn ook cadeaus die je beter met meer aandacht kan verpakken, zoals een wijnfles bijvoorbeeld. In een mooie wijndoos komt zo’n cadeau toch beter tot zijn recht. Zo heeft Vermeij ook cadeautassen en verpakkingen voor specifieke feesten zoals Sinterklaas bijvoorbeeld. Maar vergeet de opvulmaterialen niet voor leuke cadeaudozen. Zo geef je nog eens iets speciaals.

Ook voor in het kantoor

Als laatste kan je ook bij Vermeij terecht voor van alles in je kantoor, van niettangen tot dozenhechters. Allemaal materialen die ook goed van pas komen in een magazijn. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker tijdens het werk.

Ze hebben het allemaal bij Vermeij.

Geef een reactie