Panama Jack dames

Panama Jack dames: een way of life

Geplaatst door

Ik ben een echte natuurliefhebber en ik kom graag buiten. Een stevige wandelschoen, of nog beter laarzen zijn bij mij dus altijd welkom. En ik wil daarmee natuurlijk niet voor gek lopen. Wandelschoenen of niet, ze mogen echt wel stoer zijn. Opzoek naar de juiste damesschoenen kwam ik Panama Jack tegen. Een Panama Jack dames schoen staan voor wat ik als buitenmens belangrijk vind. De hele naam straalt het al uit. Alleen al de naam van het label, Panama Jack suggereert natuur, avontuur, buitenleven, stevige hikes en alles wat daarmee samenhangt. Nou, dat klopt ook. Dit merk is bij uitstek geschikt voor het leven outdoors. En het staat nog stoer en gaaf ook. Zodra ze jou zien in je Panama Jack dames schoen is het duidelijk waar jij voor staat.

Panama Jack: steunt mooie projecten

Panama Jack is opgericht in 1989. Het is een Spaans merk. Ze begonnen meteen met het fabriceren van stoere laarzen. Dit doen zij op een duurzame wijze en met respect voor de natuur. Precies zoals je mag verwachten van een merk dat zich voornamelijk richt op het outdoor leven. Panama Jack wil niet alleen een schoenenmerk zijn. Ze staan voor een manier van leven die mij aanspreekt en veel natuurliefhebbers met mij. Zo steunen ze een aantal projecten. Een heel belangrijk project dat zij steunen is de Quetzal route. Jaarlijks trekken zo’n 400 16 en 17 jarigen met elkaar te voet door een land in Latijns Amerika en natuurlijk door Spanje. De tocht is bedacht door de Spaanse koning Juan Carlos en is bedoeld om jongeren te laten kennismaken met de natuur, met andere culturen en met elkaar. Panama Jack levert elk jaar weer het materiaal voor deze reis. Een ander project dat Panama Jack steunt is Vicente Ferrer. Dit project, vernoemd naar een 14e eeuwse heilige, bouwt scholen, huizen en waterreservoirs in delen van India. Zo krijgen steeds meer kinderen toegang tot onderwijs en hebben veel meer mensen toegang tot schoon water.

Lopen met een missie

Panama Jack is opmerkelijk omdat ze niet alleen mooie, stevige schoenen maken. Als je die schoenen koopt draag je iets bij aan een betere wereld. Hoe klein ook. Dat waar je al voor staat, wordt onderstreept door het merk dat je koopt. Ik vind dat een hele mooie gedachte en daarom kun je zeggen dat Panama Jack een way of life is. Je moet staan achter wat zij doen. Dus koop een Panama Jack dames schoen. Het is niet alleen kwaliteit, het is ook een bijdrage!

Geef een reactie