nobelhout.nl

Creëer sfeer in de tuin met nobelhout!

Geplaatst door

De zomer komt er weer aan dus dat betekend ook weer zonnige tijden. De hele winter hebben we binnen gezeten en de herfst met regen was ook al geen pleziertje. Ik verlang er alweer naar om in de tuin te zitten heerlijk met een hapje en een drankje. De nacht valt de vuurkorf aan, wat gezellige lichtjes. Als de avond valt is mijn tuin op en top vol met sfeer. Maar hoe anders is dat wanneer het licht is. Ik miste een beetje de sfeer in mijn tuin en daarom ben ik op zoek gegaan naar inspiratie. Na duizend-en-één manieren geprobeerd te hebben kwam ik uit op de sfeermaker in mijn tuin. Ik heb hout besteld op nobelhout.nl en ik ben aan de slag gegaan. Weten wat ik precies heb gedaan? Lees dan snel verder!

Verlengstuk van je interieur

Wat ik eerder al zei is dat ik op zoek gegaan ben naar diverse tips om mijn tuin overdag wat meer sfeer te brengen. Inspiratieloos ging ik online op zoek en eigenlijk iedere website kwam ik op dezelfde tips uit. Na eindeloos surfen was ik nog geen steek verder en nog steeds inspiratieloos. In mijn laatste poging om inspiratie op te doen ben ik naar een tuincentrum gegaan en heb mij daar laten adviseren. De werknemer van het tuincentrum gaf mij aan dat ik mijn tuin als verlengstuk van mijn woning moest gaan zien. Wat goed staat in huis en mijn wensen in huis zijn moest ik gaan vertalen naar een tuin. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik best wel een hout fanaat ben. Houten stoelen, houten tafel en houten accessoires vullen mijn huis. Voor mij was dat de wake-up-call om ook met hout in mijn tuin aan de slag te gaan. Op nobelhout.nl vind je allerlei soorten hout waarmee je in de tuin aan de slag kunt. 

Nobelhout in de tuin

Met het advies van de medewerker van het tuincentrum op zak en hout besteld op nobelhout.nl ben ik flink gaan klussen in mijn tuin. Na een aantal weken flink timmeren en knutselen staat er een houten schutting en een houten overkapping in de tuin. Eenmaal de smaak te pakken ga ik ook over een tijdje zelf houten stoelen en houten bloembakken maken. Door de combinatie van groen en hout in mijn tuin heb ik niet alleen een mooie tuin maar ook een ontzettend duurzame tuin. Het hout is milieuvriendelijk verkregen en daarmee draag ik mijn steentje bij aan het milieu. Mijn zomer is nu al geslaagd met de sfeer in mijn nieuwe tuin, hopelijk heb ik jou ook geïnspireerd!

Geef een reactie