gabor schoenen

Kies de juiste schoen voor jezelf!

Geplaatst door

Het kopen van een juiste schoen is soms een hele stap en is echt niet even snel gehaald. Hoewel sommige mensen dit denken, is het belangrijk om te kiezen voor een schoen die echt goed past. Wanneer je een schoen maar snel koopt en niet past, zul je nooit zeker weten of de schoen goed loopt. Het is erg zonde o m een schoen te kopen die je vervolgens niet draagt. Bij de aankoop van nieuwe schoenen is het erg van belang om te kijken wat past bij jouw voeten. Het is niet de bedoeling om smalle schoenen te kopen, terwijl je brede voeten hebt. In dit blog staat uitgelegd wat je kunt doen om sowieso de juiste schoenen voor jezelf te vinden!

Gabor schoenen, meer dan allen een schoen

Wat begon als een familiebedrijf, is in 2019 uitgegroeid tot een wereldwijd succes, de schoenen van Gabor. Het bedrijf startte in 1949 kleinschalig met het produceren van schoenen en is anno 2019 uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Gabar schoenen zijn in iedere maat te verkrijgen en zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

De schoenen van Gabor zijn zo speciaal omdat er extra rekening wordt gehouden met de voeten. Zo is er extra ruimte gecreëerd om de voeten te laten ademen rond de tenen, de bal van van de voet en de wreef. Gabor schoenen houden niet alleen rekening met ontwikkelingen binnen de mode industrie, maar vooral ook met de mens!

Gabor beschikt over diverse soorten schoenen, van sneakers tot hakjes. Hierdoor zijn de schoenen van Gabor op elke gelegenheid te dragen en is er altijd een keuze te maken. Zo kun je er voor kiezen om met een informele outfit sneakers te dragen, terwijl je bij een formele outfit de hakjes kiest.

Perfecte pasmaat voor iedereen

Misschien ken je het wel, je ziet mooie schoenen die je graag in  je schoenenkast he bt staan, alleen pas je ze niet. Voor vele mensen is dit het frustrerendste wat er is, omdat er niets anders te vinden is wat leuk is. Vooral voor mensen met brede voeten is het een uitdaging om een goed passende schoen te vinden. De schoenen van Gabor zijn daarentegen gemaakt voor iedereen. De schoenen hebben een perfecte pasmaat en zijn er zelfs schoenen in extra grote maten te verkrijgen. De wijdtematen zijn bij de schoenen aangegeven met de letters H en K. Voor iedereen is er een juiste maat waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om met gabor schoenen te lopen!

Geef een reactie